Sol, burger, Mad-Croc og Bosch!

Fredag var igjen gutta fra Bosch Roadshow på plass for å vise frem siste nytt innen proffverktøy. Sola strålte, burgerne var klare og butikken var fylt av store smil og ivrige verktøyentusiaster. Mad-Croc var også på plass, som er vår nye leverandør av energidrikke.

 

Bosch jobber stadig med effektivisering av sine verktøy og frontet sin nyeste innovasjon innen høyeffektivbatteri, ProCore 18V 7.0Ah. Med disse batteriene får du mer effekt enn noen gang, samt ekstra kompakt konstruksjon. ProCore batterier gir 87 prosent mer kraft og er 28 prosent mer kompakt sammenlignet med typiske konkurrerende produkter. ProCore kan brukes i alle nye og eksisterende Bosch maskiner, og COOLPACK 2.0 forhindrer overopphetning og bidrar til 135 prosent lengre levetid.

Det er fremdeles driller som står for største delen av salget hos Bosch, men de har også et bredt spekter av andre nyttige verktøy. Ta en tur innom oss, så hjelper vi deg å finne det beste verktøyet for deg!

Denne uken og neste har vi knalltilbud på drill fra Bosch. Kjøper du en Bosch drill med batteripakke, kan du velge den en gratis maskin som passer på samme batteripakke!